Politica de Confidențialitate 

SAGA Festival este organizat de SAGA Festival SRL, denumită în continuare „SAGA”.

Prin această politică de confidențialitate, SAGA dorește să explice cum gestionăm și utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la info@sagafestival.com.

1. Definiții

În această politică de confidențialitate, sunt utilizați următorii termeni sau definiții:

Cont: înregistrarea dumneavoastră personală prin intermediul unui Optin pe site-urile web și/sau aplicațiile cu care accesați Serviciul.

Dispozitive: dispozitivele, cum ar fi PC-uri, smartphone-uri sau tablete, cu care se poate obține acces la Serviciu.

Conținut: informații (inclusiv material audio-vizual, cum ar fi trailere și fotografii) pe care SAGA le pune la dispoziție ca parte a Serviciului.

Service: pachetul complet de servicii pe care SAGA vi le ofera. De exemplu, site-uri web și/sau aplicații, buletine informative personalizate, Contul, dar și evenimentele și serviciile oferite la evenimente. De exemplu, opțiunea de a plăti fără numerar la un eveniment pentru alimente și/sau băuturi folosind o aplicație. Un serviciu se poate extinde și în viitor pentru alte servicii noi.

Date personale: orice date prin care SAGA vă poate urmări sau distinge în mod direct sau indirect. De exemplu, un nume, o adresă de e-mail sau o adresă IP.

Rețea de publicitate: O rețea RTB/programatică (numită și Rețea de licitare în timp real) oferă agenților de publicitate posibilitatea de a cumpăra spațiu publicitar printr-o licitație. Pentru a optimiza publicitatea, agenții de publicitate și rețelele RTB plasează cookie-uri. Prin intermediul acestor cookie-uri, sunteți urmărit și direcționat pentru a vizita alte site-uri care sunt conectate la aceeași rețea.

Politica de confidențialitate SAGA: această politică de confidențialitate a SAGA, societatea privată cu răspundere limitată, SAGA Festival SRL cu sediul social situat în București, sector 1, Mendeleev D.I. Strada nr. 5, etaj 1, camera 2, parter avand nr. În Registrul Comerțului J40/2309/2020 și Cod Unic de Înregistrare 42279335, este operatorul de date pentru Prelucrarea Datelor dumneavoastră Personale.

Această Politică de confidențialitate acoperă modul în care tratăm datele personale pe care le colectăm prin intermediul site-ului web www.sagafestival.com și prin aplicația SAGA Festival, produsele, serviciile și platformele furnizate de noi care fac referire la această Politică de confidențialitate. Această politică de confidențialitate nu acoperă utilizarea informațiilor de către terți pe care nu le deținem sau nu le controlăm. Ar trebui să consultați politicile de confidențialitate ale acelor părți terțe pentru a înțelege mai bine cum pot colecta și utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal.

Prelucrare (Proces, Procesat): orice utilizare a datelor dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi stocarea, modificarea, redirecționarea sau ștergerea (parțială) a acestor date. De exemplu, SAGA prelucrează Datele personale deoarece utilizați site-urile web și/sau aplicațiile SAGA.

2. Persoane sub 18 ani

Persoanele mai în vârstă de 14 ani care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani (minori cu capacitate de exercițiu limitată) se pot înregistra pentru un Cont SAGA și/sau Newsletter numai cu acordul unui părinte sau tutore legal. Părinții sau reprezentantul legal al utilizatorului minor trebuie să citească această Politică de confidențialitate în interesul utilizatorului minor și poate exercita drepturile utilizatorului în cauză în locul utilizatorului minor.

SAGA sfătuiește părinții sau tutorii legali să supravegheze utilizarea Serviciului pe care un utilizator minor o face și să-i informeze pe acești utilizatori cu privire la modul în care datele lor personale pot fi utilizate pe baza acestei politici de confidențialitate. SAGA depune eforturi rezonabile, cu respectarea cuvenită a tehnologiei, pentru a verifica dacă numai utilizatorii cu vârsta de 18 ani sau mai mult pot să-și creeze un Cont SAGA și/sau să efectueze achiziții. SAGA va verifica, de asemenea, dacă persoanele cu vârsta între 14 și 18 ani care doresc să-și creeze un cont SAGA au acordul prealabil al părinților sau tutorilor legali. SAGA face acest lucru, de exemplu, prin intermediul unei verificări a datei de naștere atunci când un profil este creat și/sau o achiziție este îndeplinită.

Persoanele cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani care au dobândit capacitate deplină de exercițiu, potrivit legii sau prin hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă, trebuie să dovedească acest lucru.

Transferul ulterior al informațiilor personale în afara țării dvs. de reședință

Orice informații personale pe care SAGA le poate colecta vor fi stocate și procesate pe serverele noastre situate în principal în Țările de Jos și în alte țări în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) (UE) 2016/679. Prin utilizarea acestui site, dacă locuiți în afara României, sunteți de acord cu transferul informațiilor personale în afara țării dumneavoastră de reședință către România.

4. Cum obține SAGA datele dumneavoastră cu caracter personal?

SAGA obține datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele moduri:

– Direct de la tine:

De exemplu, dacă vă înscrieți pentru o campanie specială, un buletin informativ sau o promoție organizată de SAGA, dacă trimiteți un e-mail sau contactați SAGA în alt mod (cum ar fi întrebări despre utilizarea Serviciilor furnizate).

– Ca urmare a utilizării Serviciului:

Prin înregistrarea dvs. aveți acces la Serviciu. În plus, SAGA poate oferi Serviciul și persoanelor fără înregistrare. Dacă acordați permisiunea pentru aceasta, SAGA poate citi și stoca caracteristicile unice ale dispozitivului care a fost utilizat în contextul Serviciului. Pe baza Contului SAGA și/sau a caracteristicilor unice ale Dispozitivului pe care le utilizați pentru a accesa Serviciul, SAGA poate ține evidența utilizării Serviciului, inclusiv conținutul care este vizionat, citit, ascultat, comentat sau partajat folosind SAGA. Cont. În măsura în care sunt utilizate Dispozitive mobile, locația Dispozitivului este transmisă SAGA în contextul Serviciului. Înainte de instalarea unor astfel de aplicații pe un dispozitiv mobil, vi se solicită în mod explicit să permiteți determinarea și utilizarea datelor dvs. de locație.

– De la terți:

De exemplu, dacă dvs. sau un alt vizitator al unui site web sau al unei aplicații SAGA utilizează funcții de rețea socială care sunt integrate în Serviciu, SAGA poate primi anumite informații de la rețeaua socială relevantă, cum ar fi Facebook, Twitter și Google+. SAGA poate primi, de asemenea, informații de la partenerii care sunt implicați în Serviciu. De exemplu, SAGA folosește servicii furnizate de alte părți care o ajută să cartografieze și să analizeze modul în care sunt utilizate Conținutul și site-urile web. Un exemplu în acest sens este Google Analytics. Acest instrument permite SAGA să monitorizeze site-urile web (unde dați clic și cât de des). Alte exemple sunt partenerii care se ocupă în numele dvs. de plata pentru Serviciu. Exemple sunt iDeal, NETOPIA, PayPal sau Adyen, care se ocupă de tranzacțiile de plată dintre dumneavoastră și serviciile/produsele furnizate de SAGA.

5. Care este motivul pentru care SAGA Prelucrează Informațiile dumneavoastră Personale?

SAGA prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 

5.1 Pentru a furniza Serviciul:

Exemplu; datele care sunt introduse la înregistrarea pentru un bilet sau la utilizarea unui serviciu (cum ar fi numele și data nașterii) pot fi folosite pentru a verifica dacă îndepliniți cerințele stabilite (în ceea ce privește vârsta). Detaliile de contact specificate pot fi folosite pentru a vă informa despre (modificări ale) Serviciului sau e-mailurilor de serviciu.

 

5.2 Pentru a procesa plăți:

Anumite date care sunt solicitate la înregistrarea sau utilizarea acestora, pot fi necesare pentru emiterea facturilor și procesarea plății pentru un Serviciu.

5.3 Pentru a construi un profil

SAGA se străduiește să se asigure că Serviciul este cât mai relevant pentru dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, SAGA poate păstra un profil bazat pe utilizarea de către dvs. a Serviciului pentru a vă face o idee despre interesele dvs. cele mai probabile. SAGA poate face acest lucru, de exemplu, ținând evidența conținutului pe care îl solicitați sau ce achiziții (cum ar fi bilete, băuturi răcoritoare, mărfuri sau pachet de călătorie) pe care le faceți. Un alt mod în care SAGA își construiește un profil este prin utilizarea datelor despre locație la evenimente (după ce a obținut permisiunea explicită pentru a face acest lucru) pentru a vedea ce artiști, muzică și experiențe vă atrag. Pe baza acestor interese, SAGA poate modifica Continutul, inclusiv reclamele. De exemplu, SAGA poate afișa recomandări pentru conținut similar care are anumiți artiști sau evenimente.

SAGA poate folosi aceste profiluri și pentru campaniile derulate de agenții de publicitate online. SAGA este și va rămâne proprietarul acestor profiluri și nu va pune niciodată aceste profiluri la dispoziția terților. SAGA partajează doar segmentele (etichete) cu agenții de publicitate (de exemplu, „femeie, categorie de vârstă 20 până la 30 de ani), pentru a se asigura că reclamele se potrivesc cu interesele.

5.4 Pentru a trimite buletine informative și promoții personalizate:

SAGA poate folosi, de asemenea, informații de contact și alte date care au fost colectate pentru a vă trimite buletine informative și/sau a vă informa prin telefon, SMS, mesaje push din aplicații sau alte medii adecvate, despre produsele și serviciile evenimentelor noastre. Conținutul acestor buletine informative poate fi personalizat în funcție de comenzile și/sau preferințele dumneavoastră anterioare. În cazul în care nu doriți să primiți mai multe newslettere prin e-mail, vă puteți dezabona folosind link-ul din partea de jos a fiecărui e-mail sau trimițând un e-mail la info@sagafestival.com

5.5 Pentru a îmbunătăți Serviciul și pentru a identifica tendințele generale:

SAGA folosește datele dumneavoastră de utilizare pentru a analiza într-un sens general modul în care este utilizat Serviciul și ce tendințe pot fi observate, pentru a lua decizii mai informate, de exemplu, cu privire la dezvoltarea ulterioară a Serviciului și a ofertei de Conținut. De asemenea, este posibil să urmăriți tendințele pur tehnice în acest scop, de exemplu ce tipuri de Dispozitive sau browsere sunt utilizate pentru a prelua conținutul.

 

5.6 Pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare:

SAGA Prelucrează, de asemenea, datele dumneavoastră cu caracter personal și utilizarea Serviciului pentru a preveni utilizarea greșită a Serviciului și a Conținutului, pentru a preveni frauda (de exemplu, cu cardul de credit sau alte mijloace de plată) și pentru a proteja drepturile altora (inclusiv dreptul -titularii Continutului).

5.7 Pentru a efectua cercetări de piață:

SAGA vă poate contacta pe dumneavoastră și foștii utilizatori și vizitatori ai Serviciului care și-au furnizat datele de contact în scopul cercetării de piață. Participarea la astfel de cercetări este întotdeauna pe bază voluntară. SAGA poate, pe baza acestei cercetări, să vă trimită oferte dvs. și altora care au participat la această cercetare, cu condiția să fi fost acordată permisiunea prealabilă pentru aceasta.

5.8 Pentru a asigura conformitatea cu legile și reglementările:

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi utilizate pentru a respecta legile și reglementările care se aplică SAGA, pentru a rezolva litigiile și pentru a efectua audituri.

 

5.9 SAGA poate utiliza profilarea.

Ceea ce înseamnă colectarea, analizarea și combinarea datelor (personale) cu scopul de a vă eticheta într-o anumită categorie (de interes).

Importanța profilării este că putem câștiga interese pentru conținutul de care ați putea fi interesat și ce produse sau servicii (inclusiv produse sau servicii comerciale) vi s-ar potrivi.
Profilarea asigură că atât conținutul, cât și reclamele sunt mai potrivite cu interesele tale personale.

Profilarea vă poate afecta confidențialitatea. De exemplu, dacă categoriile false (de interes) sunt legate de dvs. pe baza unor date incorecte sau învechite. Dacă credeți că acesta este cazul, GDPR vă oferă dreptul de a vă modifica sau elimina datele. În acest caz, vă rugăm să contactați SAGA. Pentru mai multe informații despre Dreptul de rectificare, poștă și ștergere trimiteți un e-mail la info@sagafestival.com

6. De ce SAGA prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal?

Motivul principal pentru care SAGA Prelucrează Datele dumneavoastră Personale este că acest lucru este necesar pentru a-și furniza Serviciul. De exemplu, SAGA Prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel încât să vă poată acorda acces la site-urile, aplicațiile sau evenimentele sale. De asemenea, se poate întâmpla ca SAGA să prelucreze datele dumneavoastră cu caracter personal deoarece este obligată să facă acest lucru din cauza legilor și reglementărilor. (de exemplu Legea nr. 190/2018 măsuri de implementare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și Consiliul din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și abrogarea Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Un alt motiv pentru care SAGA Prelucrează Datele Personale este că fie SAGA, fie o terță parte are un motiv legitim pentru a face acest lucru, cum ar fi un interes comercial. În acest caz, SAGA va face întotdeauna o evaluare amănunțită dacă acest interes este mai mare decât interesul dumneavoastră de confidențialitate.

SAGA Prelucrează Datele Personale pe baza permisiunii dumneavoastră acordate în mod expres și a priori de către dumneavoastră, fie implicit prin accesarea bunurilor/serviciilor SAGA De exemplu, SAGA vă solicită permisiunea înainte de a plasa și citi cookie-uri de urmărire sau înainte de a vă trimite mesaje comerciale (electronice).

7. Cui împărtășește SAGA datele dumneavoastră cu caracter personal?

 

Cu alte entități și evenimente SAGA:

Datele cu Caracter Personal care sunt colectate sunt Prelucrate de SAGA și pentru companiile afiliate SAGA. Aceste companii pot accesa datele dumneavoastră cu caracter personal în măsura în care acestea se încadrează în scopurile descrise în această politică de confidențialitate.

 

Cu (alți) furnizori ai SAGA:

SAGA poate partaja datele dumneavoastră cu caracter personal furnizorilor cu care lucrează pentru realizarea Serviciului (de exemplu, o companie de corespondență, o agenție de cercetare de piață, parteneri de evenimente sau partea care a fost comandată de SAGA pentru realizarea tehnică a unui site web și/sau aplicație) . Acolo unde este posibil, SAGA pune pe acești terți obligația de a acționa în calitate de operator de date. Aceasta înseamnă că SAGA determină scopul și modul în care datele cu caracter personal urmează să fie Prelucrate, iar operatorului de date îi este permis să manipuleze datele dumneavoastră numai conform instrucțiunilor și standardelor (de securitate) ale SAGA. Aceste acorduri stabilite de SAGA cu fiecare procesator de date sunt stabilite într-un așa-numit contract de procesator. Dacă acești terți se află în afara Spațiului Economic European (SEE), SAGA a încheiat acorduri (suplimentare) cu aceste părți. SAGA semnează cu acești procesatori de date un model de contract care a fost aprobat de Comisia Europeană (numit și clauze contractuale standard). În cazul în care datele sunt transferate în Statele Unite, SAGA fie este de acord cu modelul de contract, fie SAGA permite transferul în conformitate cu Scutul de confidențialitate UE-SUA.

Cu alți parteneri SAGA:

În cazuri specifice, în contextul scopurilor descrise mai sus, este necesară partajarea datelor cu caracter personal cu terți care utilizează aceste date cu caracter personal în mod independent. În plus, SAGA poate furniza Date personale în scopuri de marketing altor parteneri selectați de SAGA. SAGA vă va solicita mai întâi permisiunea separată pentru a face acest lucru.

 

Cu autoritatile si altii:

În cazuri excepționale, SAGA poate furniza date cu caracter personal autorităților sau terților, dacă SAGA este obligată să facă acest lucru prin lege sau prin ordinul instanței de judecată sau dacă există motive întemeiate să creadă că acest lucru este necesar pentru a preveni deteriorarea sau utilizarea abuzivă. .

 

În caz de fuziune sau achiziție:

SAGA își poate transfera întreprinderea ca întreg sau parțial din activele sale unui terț. În acest caz, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi, de asemenea, transferate acelei părți. Vă vom informa în timp util în prealabil. În cazul în care nu doriți să mai utilizați Serviciul nostru, ne puteți solicita să vă ștergem datele.

 

În cazul improbabil al falimentului, insolvenței, reorganizării, administrării judiciare sau cesiunii noastre în beneficiul creditorilor, sau aplicarea legilor sau a principiilor echitabile care afectează în general drepturile creditorilor, ne rezervăm dreptul de a transfera astfel de informații pentru a ne proteja drepturile sau ca cerut de lege. Veți fi înștiințat prin e-mail și/sau printr-o notificare vizibilă pe site-ul nostru Web cu privire la orice schimbare a dreptului de proprietate sau a utilizării informațiilor dumneavoastră personale, precum și orice opțiuni pe care le puteți avea cu privire la informațiile dumneavoastră personale.

8. Cookie-uri

Cookie-urile sunt fișiere mici care pot fi plasate pe Dispozitivele dumneavoastră de către site-urile web și/sau aplicațiile SAGA. De exemplu, informațiile referitoare la utilizarea site-ului web pot fi colectate folosind cookie-uri despre alți vizitatori ai site-urilor web SAGA. Există diferite tipuri de cookie-uri. În unele cazuri, cookie-urile sunt șterse automat când închideți browserul; în alte cazuri, aceste cookie-uri sunt stocate mai mult timp și pot fi citite data viitoare când utilizați Serviciul. În cazul în care SAGA colectează Date cu caracter personal utilizând cookie-uri, aceste Date cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu prevederile prezentei Politici de confidențialitate. Înainte ca SAGA să plaseze cookie-uri nefuncționale, SAGA vă va informa despre acest lucru și vă va cere permisiunea. Aceste cookie-uri sunt plasate și citite numai după ce s-a acordat permisiunea.

SAGA poate plasa, de asemenea, cookie-uri de urmărire, care sunt utilizate de SAGA dacă, în calitate de vizitator, navigați către site-uri web terțe, unde SAGA poate plasa anunțuri printr-o rețea RTB și/sau programatică (vezi: 1 – Definiții). În plus, SAGA folosește terțe părți pentru a analiza utilizarea Conținutului, site-urilor web, aplicațiilor și a Serviciului. Acești terți plasează, de asemenea, cookie-uri pentru SAGA pe Dispozitivele dumneavoastră, care sunt utilizate pentru a mapa utilizarea Serviciului. De exemplu, Google Analytics.

Cookie-urile de la terți sunt plasate pe Dispozitivele dumneavoastră de către terți și numai acești terți au acces la acele cookie-uri și la informațiile colectate de cookie. Terții care au permisiunea de a plasa cookie-uri prin intermediul Serviciului sunt, de exemplu, rețelele de publicitate care plasează reclamele pe site-urile SAGA. Rețelele publicitare lasă, de obicei, așa-numitele „cookie-uri de urmărire” pe dispozitivele dvs. Cookie-urile de urmărire le permit agenților de publicitate să urmărească obiceiurile dvs. de navigare, astfel încât să poată afișa cât mai multe anunțuri relevante pe site-urile web pe care le vizitați. Serviciile de rețele sociale precum Facebook, Twitter și Google+ pot plasa cookie-uri și prin intermediul site-urilor web ale SAGA. Acest lucru se realizează prin intermediul butoanelor acestor rețele sociale care pot apărea pe site-urile web ale SAGA pentru a promova („Like”) sau a partaja („tweet”) Conținut.

Mai jos este o prezentare generală a partenerilor (tehnici) de pe site-urile web și/sau aplicațiile SAGA:

Mărire (gazduire și stocare)

Fanalist (instrumente de implicare)

Viewsee (gestionarea activelor pentru publicarea de conținut personal)

Qikker (funcțional pentru stocarea preferințelor cookie);

Manager de etichete Google (pixel de analiză utilizat pentru îmbunătățirea platformei SAGA);

Certificate SSL adevărate (securitatea site-ului web)

Paylogic (partener de bilete)

Mailcamp ca furnizor de e-mail

Hugo BV ca bot, furnizor de e-mail și sondaje

Google Analytics (pixel de analiză utilizat pentru cercetare);

Manager de etichete Google (etichete utilizate pentru redirecționare)

Pixel Facebook (pixel de urmărire utilizat pentru redirecționarea în Facebook).

Dacă doriți mai multe informații despre cookie-urile pe care alte părți le plasează de pe site-urile și/sau aplicațiile SAGA și despre scopurile pentru care și modul în care aceste cookie-uri sunt utilizate, vă rugăm să citiți Politicile de confidențialitate ale acestor părți pe site-urile lor web și/ sau aplicații.

Aplicațiile de browser pot fi setate astfel încât cookie-urile noi să nu mai fie primite data viitoare când utilizați Serviciul. Acest lucru diferă de la browser la browser; vă recomandăm să consultați funcția de ajutor a browserului dacă este necesar. Aceasta ar trebui să explice și cum să ștergeți cookie-urile care au fost plasate anterior.

Starea dvs. actuală: permiteți toate cookie-urile (Necesare, Preferințe, Statistici, Marketing etc.).

Schimbarea consimțământului dvs. | Retrage consimțământul

Necesar

Cookie-urile necesare sunt necesare pentru a face un site web utilizabil. Aceste cookie-uri permit funcții de bază precum navigarea în pagină, coșurile de cumpărături și accesul la zonele securizate ale site-ului web. Cookie-urile esențiale sunt necesare pentru a vă oferi caracteristici sau servicii pe care le-ați solicitat. De exemplu, anumite module cookie vă permit să vă conectați în zone securizate ale site-ului nostru. Dezactivarea acestor module cookie poate face ca anumite funcții și servicii să nu fie disponibile.

Nume  Furnizor  Scop  Data expirare 
gdpr_cookie  www.sagafestival.com  Stochează starea de consimțământ pentru cookie-uri a utilizatorului pentru domeniul curent  1 an 

Statistici

Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii de site-uri web să înțeleagă cum interacționează vizitatorii cu site-ul web, prin colectarea și raportarea datelor în mod anonim.

Nume  Furnizor  Scop  Data expirare 
_ga  Google Analytics  Înregistrează un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web.  2 ani 
_gid  Google Analytics  Înregistrează un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web.  1 an 
_gat  Google Analytics  Folosit de Google Analytics pentru a reduce rata de solicitare  Finalul sesiunii 

Cookie-uri de funcționalitate

Cookie-urile funcționale sunt folosite pentru a vă înregistra opțiunile și setările referitoare la Serviciile noastre, pentru a vă menține preferințele în timp și pentru a vă recunoaște atunci când reveniți la Serviciile noastre. Aceste cookie-uri ne ajută să personalizăm conținutul nostru pentru dvs., să vă salutăm pe nume și să vă amintim preferințele (de exemplu, alegerea limbii sau a regiunii).

 

Cookie-uri de performanță/analitice

Cookie-urile de performanță/analitice ne permit să înțelegem modul în care vizitatorii folosesc Site-ul și Serviciile noastre, cum ar fi prin colectarea de informații despre numărul de vizitatori ai Site-ului, ce pagini văd vizitatorii pe Site-ul nostru și cât timp vizitează vizitatorii paginile de pe Site. Cookie-urile de performanță/analitice ne ajută, de asemenea, să măsurăm performanța campaniilor noastre de publicitate pentru a ne ajuta să îmbunătățim campaniile și conținutul Serviciilor pentru cei care se implică în publicitatea noastră.

 

Cookie-uri de marketing/ retargeting/publicitate

Cookie-urile de marketing sunt folosite pentru a urmări vizitatorii pe site-uri web, cu intenția de a afișa reclame relevante și captivante pentru utilizatorul individual. Cookie-urile de retargeting/publicitate colectează date despre activitatea dvs. online și vă identifică interesele, astfel încât să vă putem oferi publicitate pe care o considerăm relevantă pentru dvs.

Nume  Furnizor  Scop  Data expirare 
_fbp  sagafestival.com  Folosit de Facebook pentru a livra o serie de produse publicitare, cum ar fi licitarea în timp real de la agenții de publicitate terți.  1 zi 
fr  .facebook.com  Ne ajută să măsurăm succesul reclamei noastre pe Facebook și să înțelegem mai bine cum găsesc și folosesc utilizatorii Facebook site-ul nostru.  12 luni 

 

Majoritatea browserelor acceptă automat cookie-uri, dar au o opțiune pentru blocarea sau ștergerea cookie-urilor, ceea ce va împiedica browserul dumneavoastră să accepte cookie-uri noi, precum și (în funcție de sofisticarea software-ului browserului dumneavoastră) vă permite să decideți cu privire la acceptarea fiecărui cookie nou într-un varietate de moduri. Pentru mai multe informații despre cookie-uri, inclusiv despre cum să vedeți ce cookie-uri au fost setate și cum să gestionați și să ștergeți cookie-urile, vizitați www.aboutcookies.org sau www.allaboutcookies.org. Vă rugăm să rețineți că, dacă blocați sau ștergeți cookie-urile, este posibil ca unele părți ale Serviciilor să nu funcționeze corect. În unele cazuri, cookie-urile ne pot permite să cumulăm anumite informații cu alte Date personale pe care le colectăm și le deținem despre dumneavoastră.

9. Cât timp vă stochează SAGA datele personale?

SAGA va păstra datele dumneavoastră cu caracter personal atât timp cât este necesar în conformitate cu prevederile art. 5 lit. e), coroborat cu prevederile cuprinse in argumentul nr. 39 (pentru emiterea Regulamentului), din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016), pentru a va oferi cel mai bun serviciu sau în cazul termenilor de rambursare, garanție sau contact recurent necesar pentru a vă ține la curent. SAGA stochează datele dumneavoastră cel puțin atâta timp cât utilizați Serviciul și dacă Contul dumneavoastră este inactiv, pentru o perioadă de 2 ani după aceea. Motivul pentru care SAGA face acest lucru este pentru a putea reveni cu ușurință la utilizarea Serviciului atunci când îl reactivați. Dacă ați fost inactiv pentru o perioadă lungă de timp (mai mare de 2 ani), SAGA vă va șterge datele.

O excepție de la aceasta este dacă legea prevede că SAGA trebuie să păstreze anumite date pentru o perioadă mai lungă de timp. În unele cazuri, păstrăm Datele cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă de timp, dacă acest lucru este necesar pentru a ne conforma obligațiilor legale, a rezolva disputele sau a colecta taxe datorate sau este permis sau cerut în alt mod de legea, regula sau reglementările aplicabile. Ulterior, este posibil să păstrăm unele informații într-o formă depersonalizată sau agregată, dar nu într-un mod care să vă identifice personal.

10. Cum vă protejează SAGA datele personale?

SAGA menține în orice moment un nivel de securitate în Prelucrarea Informațiilor Personale care, având în vedere stadiul tehnicii, este suficient pentru a preveni pierderea, modificarea, dezvăluirea sau accesul neautorizat la Datele cu Caracter Personal. Dacă SAGA angajează terți, atunci SAGA le impune același nivel de securitate. SAGA are o relație strânsă cu procesatorii săi de date și a încheiat acorduri clare în Acordurile noastre de prelucrare.

Recomandare pentru stocarea conținutului:

Recomandăm cu căldură tuturor proprietarilor de conturi, inclusiv membrilor personalului SAGA, să nu stocheze în conturile lor sub nicio formă, fie printr-un tabel, script, funcție, fișier, pdf, imagine sau orice alt mijloc: Numere de securitate socială (SSN), Numere de card de credit , Numere de pașaport, numere de cont bancar sau numere de rutare de cont bancar.

Întrebările despre această securitate pot fi adresate la info@sagafestival.com

11. Care sunt drepturile tale?

Persoanele ale căror date cu caracter personal sunt prelucrate au anumite drepturi conform legii. În orice moment, puteți vizualiza datele cu caracter personal prelucrate de SAGA și puteți modifica dacă este necesar. De asemenea, vă puteți opune primirii de informații sau oferte vizate de la SAGA prin e-mail, telefon, poștă și/sau SMS.

De asemenea, aveți dreptul la/la:

– Acces: Puteți solicita mai multe informații despre Datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră și puteți solicita o copie a acestor Date personale. De asemenea, puteți accesa anumite date personale, trimițându-ne un e-mail la info@sagafestival.com

-Rectificare: Dacă credeți că orice Date cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. sunt incorecte sau incomplete, puteți solicita să corectăm sau să suplimentăm Datele cu caracter personal trimițându-ne un e-mail la info@sagafestival.com.

– Ștergere: Puteți solicita să ștergem unele sau toate datele dumneavoastră cu caracter personal din sistemele noastre.

– Retragerea consimțământului: Dacă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe baza consimțământului dumneavoastră (așa cum este indicat la momentul colectării acestor date), aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Vă rugăm să rețineți, totuși, că, dacă vă exercitați acest drept, este posibil să fie necesar să furnizați consimțământul expres, de la caz la caz, pentru utilizarea sau dezvăluirea anumitor date cu caracter personal, dacă o astfel de utilizare sau dezvăluire este necesară pentru a vă permite pentru a utiliza unele sau toate serviciile noastre.

– Obiecție: Ne puteți contacta pentru a ne informa că vă opuneți utilizării sau dezvăluirii ulterioare a Datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite scopuri, cum ar fi în scopuri de marketing direct.

– Restricționarea prelucrării: ne puteți cere să restricționăm prelucrarea ulterioară a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

– Dreptul de a depune plângere: aveți dreptul de a depune o plângere cu privire la practicile noastre cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

SAGA încearcă să se asigure că vă puteți exercita pe cât posibil aceste drepturi. De exemplu, vă puteți exercita drepturile prin vizualizarea, corectarea sau ștergerea datelor dvs. din Contul dvs. și/sau folosind linkul de dezabonare din partea de jos a fiecărui e-mail. De asemenea, vă puteți exercita aceste drepturi contactându-ne prin adresa de e-mail info@sagafestival.com. SAGA va încerca să răspundă solicitării dumneavoastră în termen de 4 săptămâni.

 

12. Roluri și angajați GDPR

SAGA a numit o echipă de confidențialitate a datelor pentru a dezvolta și implementa foaia noastră de parcurs pentru respectarea noului Regulament privind protecția datelor. Echipa este responsabilă pentru promovarea gradului de conștientizare a GDPR în întreaga organizație, evaluarea gradului de pregătire pentru GDPR, identificarea oricăror lacune și implementarea noilor politici, proceduri și măsuri.

SAGA înțelege că conștientizarea și înțelegerea continuă a angajaților este vitală pentru respectarea continuă a GDPR și i-a implicat pe angajații noștri în planurile noastre de pregătire.

 

13. Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate în orice moment și fără notificare prealabilă, publicând o Politică de confidențialitate modificată, care este întotdeauna accesibilă la info@sagafestival.com. Vă încurajăm să revizuiți periodic Politica noastră de confidențialitate pentru a rămâne informat. În ceea ce privește informațiile personale, dacă orice modificări sunt semnificativ mai puțin restrictive în ceea ce privește utilizarea sau dezvăluirea de către noi a informațiilor personale dezvăluite anterior de dvs., vă vom notifica prin plasarea unei notificări pe site-ul web SAGA, prin e-mail sau prin alte mijloace. înainte ca schimbarea să devină efectivă. Cea mai recentă modificare a acestor politici de confidențialitate a avut loc pe 19 aprilie 2022.

 

Privacy Policy

PRIVACY POLICY 

SAGA Festival is organized by SAGA Festival SRL, hereinafter referred to as “SAGA”. 

With this Privacy policy, SAGA would like to explain how we handle and use your personal data. If you have any questions regarding this Privacy policy, please contact us at info@sagafestival.com.. 

  

  1. Definitions

  

In this Privacy policy, the following terms or definitions are used: 

Account: your personal registration via an Optin on websites and/or apps with which you access the Service. 

Devices: the devices, such as PCs, smartphones or tablets, with which access can be obtained to the Service. 

Content: information (including audio-visual material such as trailers and photo’s) that SAGA makes available as part of the Service. 

Service: the complete package of services that SAGA offers to you. For example, websites and/or apps, personalized newsletters, the Account, but also the events and the services provided at events. For example, the option of paying cashless at an event for food and/or beverages using an app. A service can also extend in the future for other new services. 

Personal data: any data whereby SAGA can directly or indirectly trace or distinguish you. For example, a name, e-mail address or an IP address. 

Advertising Network: An RTB/Programmatic Network (also called Real Time Bidding Network) offers advertisers the opportunity to purchase advertising space through an auction. To optimise advertising, advertisers and RTB networks place cookies. By means of these cookies, you are tracked and targeted to visit other sites that are connected to the same network. 

Privacy policy SAGA: this privacy policy of SAGA, the private company with limited liability, SAGA Festival SRL with its registered office located in Bucharest, sector 1, Mendeleev D.I. Street no. 5, 1st floor, Room 2, ground having registration no. In the Trade Registry  J40 /2309/2020 and Sole Registration Code 42279335, is the data controller for the Processing of your Personal Data. 

This Privacy Policy covers how we treat personal data that we gather through www.sagafestival.com website and SAGA Festival App, products, services, and platforms provided by us that reference this Privacy Policy. This Privacy Policy does not cover the use of information by third parties we do not own or control. You should refer to the privacy policies of those third parties to better understand how they may collect and use your personal data. 

  

Processing (Process, Processed): All use of your Personal Data such as storing, modifying, forwarding or (partially) deleting these data. For example, SAGA processes Personal Data because you use SAGA websites and/or apps. 

  1. Persons younger than 18 years

Persons older than 14 years who have not yet reached the age of 18 (minors with limited exercise capacity) may only register for an SAGA Account and/or Newsletter with the consent of a parent or legal guardian. The parent(s) or legal representative of the minor user must read this Privacy policy in the interests of the minor user and can exercise the rights of the user in question instead of the minor user. 

SAGA advises parents or legal guardians to supervise the use that a minor user makes of the Service and to make such users aware of how their Personal Data can be used on the basis of this Privacy policy. SAGA makes reasonable efforts, with due observance of technology, to check that only users aged 18 or older can create an SAGA Account and/or fulfill purchases. SAGA will check also if people between 14 and 18 years old who wish to create an SAGA account have the prior consent of the parent(s) or legal guardians. SAGA does this, for example, by means of a birth date check when a profile is created and/or a purchase is fulfilled. 

Persons aged between 16 and 18 years old who have acquired full exercise capacity, according to law or by final and irrevocable court decision, must prove it. 

  

  1. Which of your Personal Data are Processed by SAGA?

SAGA Processes the following of your Personal Data for the purposes explained later in this Privacy policy: 

First Name; Surname; E-mail address; GenderDate of birthAddress;Residence;Telephone number;Country; and Preferences such as artist preference, music preference, and geo-location only after explicit permission in an Optin-in button of SAGA. 

It is not the case that SAGA always uses all of your above-mentioned data. This depends on purposes as described later in this Privacy policy. 

  

Onward Transfer of Personal Information Outside Your Country of Residence 

Any personal information which SAGA may collect will be stored and processed in our servers located primarily in The Netherlands, and in other countries under the General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679. By using this site, if you reside outside Romania, you consent to the transfer of personal information outside your country of residence to Romania. 

  

  1. How does SAGA obtain your Personal Data?

SAGA obtains your Personal Data in the following ways: 

–       Directly from you: 

For example, if you sign up for a special campaign, newsletter or promotion run by SAGA, if you send an e-mail or otherwise contact SAGA (such as questions about the use of the provided Services). 

–       As a result of using the Service: 

By means of your registration, you have access to the Service. In addition, SAGA can also offer the Service to persons without a registration. If you give permission for this, SAGA can read and store the unique characteristics of the device that has been used in the context of the Service. Based on the SAGA Account and/or the unique features of the Device which you use to access the Service, SAGA can keep track of your use of the Service, including the Content that is watched, read, listened, commented or shared using the SAGA Account. Insofar as mobile Devices are used, the location of the Device is passed on to SAGA in the context of the Service. Prior to installation of such apps on a mobile device, you are explicitly requested to allow your location data to be determined and used. 

  

–       From third parties: 

For example, if you or another visitor of an SAGA website or app uses social network functions that are integrated in the Service, SAGA may receive certain information from the relevant social network, such as Facebook, Twitter and Google+. SAGA may also receive information from partners who are involved with the Service. For example, SAGA uses services provided by other parties that help it to map and analyse the way in which the Content and websites are used. An example of this is Google Analytics. This tool enables SAGA to monitor websites (where do you click and how often). Other examples are partners who on your behalf handle payment for the Service. Examples are iDeal,NETOPIA, PayPal or Adyen, which handle the payment transactions between you and the services/products provided by SAGA. 

  

  1. What is the reason why SAGA Processes your Personal Information?

SAGA Processes your Personal Data for the following purposes: 

  

5.1 In order to provide the Service: 

Example; data that is entered when registering for a ticket or using a service (such as name and date of birth) can be used to check whether you meet the set requirements (in regards to age). Specified contact details can be used to inform you about (changes to) the Service or service e-mails. 

  

5.2 In order to process payments: 

Certain data that are requested when registering or using it, may be required for issuing invoices and processing payment for a Service. 

  

5.3 In order to build a profile 

SAGA strives to ensure that the Service is as relevant as possible for you. To do this, SAGA can keep a profile based on your use of the Service to get an idea of your most likely interests. SAGA can do this for example, by keeping track of what Content you request or which purchases (such as tickets, refreshments, merchandise or travel package) you make. Another way in which SAGA builds a profile is by using your location data at events (after gaining explicit permission to do so) to see which artists, music and experiences appeal to you. Based on these interests, SAGA can change the Content, including adverts. As an example, SAGA can then show recommendations for similar Content that has certain artists or events. 

SAGA can also use these profiles for campaigns run by online advertisers. SAGA is and will remain the owner of these profiles and will never make these profiles available to third parties. SAGA only shares the segments (tags) with the advertisers (e.g. ‘woman, age category 20 to 30 years), to ensure that the adverts match the interests. 

  

5.4 In order to send personalized newsletters and promotions: 

SAGA can also use contact information and other data that have been collected to send you newsletters and/or inform you by phone, SMS, push messages from apps or other suitable media, on products and services of our events. The content of these newsletters may be personalized according to your past orders and/or preferences. In case you do not wish to receive any more newsletters by e-mail, you can unsubscribe by using the link at the bottom of each mail or by sending an e-mail to info@sagafestival.com 

  

5.5 In order to improve the Service and to identify general trends: 

SAGA uses your usage data to analyse in a general sense how the Service is used and which trends can be observed, in order to make more informed decisions about, for example, further development of the Service and the Content offering. It is also possible to track purely technical trends for that purpose, for example which types of Devices or browsers are used to retrieve the Content. 

  

5.6 In order to prevent misuse: 

SAGA also Processes your Personal Data and your use of the Service in order to prevent misuse of the Service and the Content, to prevent fraud (e.g. with credit card or other means of payment), and to protect the rights of others (including the right-holders to the Content). 

5.7 In order to carry out market research: 

SAGA can contact you and former users and visitors of the Service that have provided their contact details for the purposes of market research. Participation in such research is always on a voluntary basis. SAGA can, based on this research, send offers to you and others who participated in this research, provided that prior permission has been given for this. 

  

5.8 In order to ensure compliance with laws and regulations: 

Your Personal Data can be used to comply with laws and regulations that apply to SAGA, to deal with disputes and to have audits carried out. 

  

5.9 SAGA can utilize profiling. 

Which means collecting, analysing and combining of (personal) data aiming to tag you in a specific (interest) category. 

The importance of profiling is that we can gain interests which content you may be interested in and which products or services (including commercial products or services) would suit you.
Profiling ensures that both the content and ads are more in line with your personal interests. 

Profiling can impact your privacy. For example, if false (interest) categories are linked to you based on incorrect or outdated data. If you believe that this is the case, the GDPR provides you the right to have your data modified or removed. In this case, please contact SAGA. For more information on the Right of correction, postage and removal send an e-mail to info@sagafestival.com 

  1. Why does SAGA Process your Personal Data?

The main reason why SAGA Processes your Personal Data is because this is necessary to provide its Service. For example, SAGA Processes your Personal Data so that it can grant you access to its websites, apps or events. It may also be the case that SAGA Processes your Personal Data because it is obliged to do so because of laws and regulations.(for example Law no. 190/2018 implementing measures for Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council from 27 April 2016, on the protection of individuals with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data and the repealing of Directive 95/46 / EC (General Data Protection Regulation). 

Another reason why SAGA Processes Personal Data is because either SAGA or a third party has a legitimate reason for doing this, such as a commercial interest. In that case, SAGA will always make a thorough assessment as to whether this interest is greater than your privacy interest. 

SAGA  Processes Personal Data on the basis of your permission granted expressly and a priori by you, either implicitly by accessing SAGA goods / services For example, SAGA asks for your permission before placing and reading tracking cookies or before sending you (electronic) commercial messages. 

  

  1. Who does SAGA share your Personal Data with?

  

With other SAGA entities and events: 

The Personal Data that are collected are Processed by SAGA also for the companies affiliated with SAGA. These companies can access your Personal Data insofar as this fits within the purposes described in this Privacy policy. 

  

With (other) suppliers of SAGA: 

SAGA can share your Personal Data with the suppliers it works with to realise the Service (for example a mailing company, market research agency, event partners or the party that has been commissioned by SAGA for the technical realisation of a website and/or app). Where possible, SAGA places these third parties under the obligation to act in the capacity of data processor. This means that SAGA determines the purpose for which and the manner in which the personal data are to be Processed and the data processor is only allowed to handle your data according to the instructions and (security) standards of SAGA. These agreements determined by SAGA with each data processor are set out in a so-called processor agreement. If these third parties are outside the European Economic Area (EEA), SAGA has reached (additional) agreements with these parties. SAGA signs a model contract with these data processors that has been approved by the European Commission (also called standard contractual clauses). Where data are transferred to the United States, SAGA either agrees on the model contract or SAGA allows the transfer under the EU-US Privacy Shield. 

  

With other SAGA partners: 

In specific cases, in the context of the purposes described above, it is necessary to share Personal Data with third parties who use this Personal Data independently. In addition, SAGA can provide Personal Data for marketing purposes to other partners selected by SAGA. SAGA will first request separate permission from you to do this. 

  

With the authorities and others: 

In exceptional cases, SAGA may provide Personal Data to authorities or third parties, if SAGA is required to do so by law or by order of the court, or if there is reasonable reason to believe that this is necessary in order to prevent damage or misuse. 

  

In case of merger or acquisition: 

SAGA may transfer its enterprise as a whole or part of its assets to a third party. In that case your personal data shall also be transferred to that party. We shall inform you thereof timely in advance. In case you do not wish to use our Service anymore, you can request us to remove your data. 

  

In the unlikely event of our bankruptcy, insolvency, reorganization, receivership, or assignment for the benefit of creditors, or the application of laws or equitable principles affecting creditors’ rights generally, we reserve the right to transfer such information to protect our rights or as required by law. You will be notified via e-mail and/or a prominent notice on our Web site of any change in ownership or uses of your personal information, as well as any choices you may have regarding your personal information. 

  

  

  1. Cookies

Cookies are small files that can be placed on your Devices by the websites and/or apps of SAGA. For example, information relating to website use can be collected using cookies about other visitors of the SAGA websites. There are different types of cookies. In some cases, cookies are automatically deleted when you close your browser; in other cases, these cookies are stored for longer and can be read the next time you use the Service. Where SAGA collects Personal Data using cookies, these Personal Data are Processed in accordance with the provisions set out in this Privacy policy. Before SAGA places non-functional cookies, SAGA will inform you about this and ask for your permission. It is only after permission has been given that these cookies are placed and read. 

SAGA can also place tracking cookies, which are used by SAGA if you as a visitor navigate to third party websites where SAGA can place ads via an RTB and/or Programmatic network (see: 1 – Definitions). Additionally, SAGA uses third parties to analyse the use of its Content, websites, apps and the Service. These third parties also place cookies for SAGA on your Devices, which are used to map your use of the Service. For example, Google Analytics. 

Cookies from third parties are placed on your Devices by third parties, and only these third parties have access to those cookies and the information collected by the cookie. Third parties that have permission to place cookies via the Service are, for example, advertising networks that place the adverts on the SAGA websites. Ad networks usually leave so-called “tracking cookies” on your devices. Tracking cookies enable advertisers to track your browsing habits so that they can display as many relevant ads as possible on the websites that you visit. Social networking services such as Facebook, Twitter and Google+ can also place cookies via the websites of SAGA. This is done via the buttons of these social networks that may appear on the websites of SAGA to promote (“Like”) or share (“tweet”) Content. 

Below is an overview of (technical) partners on the websites and/or apps of SAGA: 

  • Magnify (hosting & storage) 
  • Fanalist (engagement tooling) 
  • Viewsee (asset management for personal content publishing) 
  • Qikker (functional for storing cookie preferences); 
  • Google Tag manager (analytics pixel used to improve the SAGA platform); 
  • True SSL Certificates (website security) 
  • Paylogic (ticket partner) 
  • Mailcamp as mail provider 
  • Hugo BV as Bot, mail- & survey provider 
  • Google Analytics (analytics pixel used for research); 
  • Google Tag Manager (tags used for re-targeting) 
  • Facebook pixel (tracking pixel used for re-targeting within Facebook). 

If you would like more information about the cookies that other parties place from the websites and/or apps of SAGA and the purposes for which and the manner in which these cookies are used, please read the Privacy policies of these parties on their websites and/or apps. 

Browser applications can be set so that new cookies are no longer received the next time you use the Service. This differs from browser to browser; we recommend that you consult the help function of the browser if necessary. This should also explain how to delete cookies that have been previously placed. 

Your current state: allow all cookies (Necessary, Preferences, Statistics, Marketing a.s.o.). 

Changing your consent | Withdraw consent 

Necessary 

Necessary cookies are required to make a website usable. These cookies enable basic functions like page navigation, shopping carts and access to secure areas of the website. Essential cookies are required for providing you features or services that you have requested. For example, certain cookies enable you to log into secure areas of our Site. Disabling these cookies may make certain features and services unavailable. 

  

 

Name  Provider  Purpose  Expiry 
gdpr_cookie  www.sagafestival.com  Stores the user’s cookie consent state for the current domain  1 year 

Statistics 

Statistics cookies help website owners to understand how visitors interact with the website, by collecting and reporting data anonymously. 

 

Name  Provider  Purpose  Expiry 
_ga  Google Analytics  Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.  2 years 
_gid  Google Analytics  Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.  1 day 
_gat  Google Analytics  Used by Google Analytics to throttle request rate  End of session 

  

Functionality Cookies 

Functional cookies are used to record your choices and settings regarding our Services, maintain your preferences over time, and recognize you when you return to our Services. These cookies help us to personalize our content for you, greet you by name and remember your preferences (for example, your choice of language or region). 

  

Performance/Analytical Cookies 

Performance/analytical cookies allow us to understand how visitors use our Site and Services such as by collecting information about the number of visitors to the Site, what pages visitors view on our Site, and how long visitors are viewing pages on the Site. Performance/analytical cookies also help us measure the performance of our advertising campaigns in order to help us improve our campaigns and the Services’ content for those who engage with our advertising. 

  

Marketing/ Retargeting/Advertising Cookies 

Marketing cookies are used to track visitors across websites, with the intention to display ads that are relevant and engaging for the individual user. Retargeting/advertising cookies collect data about your online activity and identify your interests so that we can provide advertising that we believe is relevant to you. 

  

 

Name  Provider  Purpose  Expiry 
_fbp  sagafestival.com  Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers.  1 day 
fr  .facebook.com  Helps us measure the success of our Facebook advertising and to better understand how Facebook users find and use our website.  12 months 

  

Most browsers automatically accept cookies but have an option for blocking or deleting cookies, which will prevent your browser from accepting new cookies, as well as (depending on the sophistication of your browser software) allow you to decide on acceptance of each new cookie in a variety of ways. For more information about cookies, including how to see what cookies have been set and how to manage and delete cookies, visit www.aboutcookies.org or www.allaboutcookies.org.  Please note that if you block or delete cookies, some portions of the Services may not work properly. In some cases, cookies may enable us to aggregate certain information with other Personal Data we collect and hold about you. 

  

  

  1. How long does SAGA store your Personal Data?

SAGA will keep your Personal Data just for as long as necessary in accordance with the provisions of art. 5 lit. e), in conjunction with the provisions contained in the argument no 39 (for issuing the Regulation), of Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016), to get you the best service or in case of refund terms, warranty or recurring contact needed to keep you up to date. SAGA stores your data for at least as long as you use the Service and if your Account is inactive, for a period of 2 years thereafter. The reason for SAGA doing this is so that you can easily return to using the Service when re-activating. If you have been inactive for a long period (longer than 2 years), SAGA will delete your data. 

An exception to this is if the law prescribes that SAGA must retain certain data for a longer period of time. In some cases we retain Personal Data for longer, if doing so is necessary to comply with our legal obligations, resolve disputes or collect fees owed, or is otherwise permitted or required by applicable law, rule or regulation. Afterwards, we might retain some information in a depersonalized or aggregated form but not in a way that would identify you personally. 

  

  

  

  1. How does SAGA protect your Personal Data?

SAGA at all times maintains a level of security in the Processing of Personal Information that, in view of the state of the art, is sufficient to prevent the loss, alteration, disclosure of or unauthorised access to Personal Data. If SAGA engages third parties, then SAGA imposes the same level of security on them. SAGA has a close relation to its data processors and made clear agreements in our Processing Agreements. 

Recommendation for Content Storing: 

We highly recommend all account owners including SAGA’s Staff members to not store within their accounts in any form, be it via a table, script, function, file, pdf, image or any other means: Social Security Numbers (SSNs), Credit Card Numbers, Passport Numbers, Bank Account numbers or Bank Account Routing numbers. 

  

Questions about this security can be directed to info@sagafestival.com  

  

  1. What are your rights?

People whose Personal Data are Processed have certain rights under the law. At all times, you can view the Personal Data Processed by SAGA and adjust if required. You may also object to receiving information or targeted offers from SAGA via e-mail, telephone, post and/or SMS. 

You have also the right of/to: 

– Access: You can request more information about the Personal Data we hold about you and request a copy of such Personal Data. You can also access certain of your Personal Data by emailing us at info@sagafestival.com 

-Rectification: If you believe that any Personal Data we are holding about you is incorrect or incomplete, you can request that we correct or supplement Personal Data by emailing us at info@sagafestival.com. 

– Erasure: You can request that we erase some or all of your Personal Data from our systems. 

– Withdrawal of Consent: If we are processing your Personal Data based on your consent (as indicated at the time of collection of such data), you have the right to withdraw your consent at any time. Please note, however, that if you exercise this right, you may have to then provide express consent on a case-by-case basis for the use or disclosure of certain of your Personal Data, if such use or disclosure is necessary to enable you to utilize some or all of our Services. 

– Objection: You can contact us to let us know that you object to the further use or disclosure of your Personal Data for certain purposes, such as for direct marketing purposes. 

– Restriction of Processing: You can ask us to restrict further processing of your Personal Data. 

– Right to File Complaint: You have the right to lodge a complaint about our practices with respect to your personal data with the National Authority for the Supervision of Personal Data Processing. 

  

  

SAGA tries to ensure that you can exercise these rights as much as possible yourself. For example, you can exercise your rights by viewing, correcting or deleting your data in your Account and/or use the unsubscribe link at the bottom of every e-mail. You can also exercise these rights by contacting us via the e-mail address  info@sagafestival.com. SAGA will try to respond to your request within 4 weeks. 

  

  1. GDPR Roles and Employees

SAGA has appointed a data privacy team to develop and implement our roadmap for complying with the new data protection Regulation. The team are responsible for promoting awareness of the GDPR across the organisation, assessing our GDPR readiness, identifying any gap areas and implementing the new policies, procedures and measures. 

SAGA understands that continuous employee awareness and understanding is vital to the continued compliance of the GDPR and have involved our employees in our preparation plans. 

  

  1. Changes to the Privacy policy

We reserve the right to modify this Privacy Policy at any time, and without prior notice, by posting an amended Privacy Policy that is always accessible at info@sagafestival.com. We encourage you to review our Privacy Policy periodically to stay informed. With regards to the personal information, if any modifications are materially less restrictive on our use or disclosure of the personal information previously disclosed by you, we will notify you by placing a notice on the SAGA website, by e-mail or by some other means prior to the change becoming effective. The most recent change to this Privacy Policy was on 19th of April 2022. 

 

music cover
0:00
00:00